Saturday, December 5, 2009

When she said " I Do"

WHAT WE HAVE HERE IS THE ACTUAL DAY AND THE "ONE TO FORGET" AND THE REST IS JUST FOR FUN. THE ONE OF TOM THE TERROR AND HIS WOMAN IS A REAL PHOTO, BY THAT I MEAN IT IS NOT ONE THAT I WORKED OVER. THE VICTORIAN DRESS ON THE LEFT IS ONE THAT LAURA FOUND IN THE VICTORIAN TRADER AND THE ONE ON THE RIGHT IS PRINTED AND COLORED BY ME. IT IS FROM A GROUP OF PAPER DOLL DRESSES I HAD SENT FOR A WHILE BACK.
THE "ONE TO FORGET" IS THE SMALL ONE AT THE TOP ON THE LEFT, DOES NOT LOOK LIKE A VERY HAPPY BRIDE.....MAYBE THIS SHOULD HAVE BEEN HER FIRST CLUE
NEXT SPRING SHE WILL BE CELEBRATING THEIR SILVER SO I GUESS AFTER 25 YEARS HE IS A KEEPER. NEXT SPRING HONEY AND I WILL HAVE BEEN TOGETHER 45, NOW THAT WILL CAUSE YOU TO THINK ABOUT HOW OLD YOU ARE!

3 comments:

Janet said...

Lavender....you know I like these pages!

Even if I added all my marriages together I still wouldn't be close to 45 years! I guess I've been single a lot! HB and I have been married 14 years but we've been together for 19....sometimes it seems like yesterday.

Shopgirl said...

The many faces of a bride. I knew Janet would love these colors. This was fun to look at...Wedding pictures can tell a story.
Have a great weekend, Mary

ChrisJ said...

Beautiful colors with a story behind.